Icona emailIcona maps

Icona Consultoria Mediambiental

Solucions Transpal

  • Assessorament personalitzat per a la gestió integral de residus d'acord amb elReglament Europeu 1836-1893, minimitzant al màxim la despesa per a la seva Empresa.
  • Avaluació i verificació de l'actual gestió dels residus de la seva empresa i l'impacte ambiental, d'acord amb les normatives vigents en documentació i empreses autoritzades com a Gestors i Transportistes per l'entitat competent.
  • Declaració Anual de Residus.
  • Al·legacions i tràmits burocràtics.
  • Estudi de les necessitats reals de les seves instal.lacions per adaptar els equips segons les normatives de prevenció de riscos laborals a les exigències mediambientals.

Consultoría Mediambiental

Transpal assessora els seus clients per poder-los reduïr els costos dels tractament dels residus, tenint en compte especialment la preservació del medi ambient.

La nostra trajectoria en el sector de la recuperació i el tractament de residus ha generat la necessitat de crear una Divisió de Medi Ambient, on assessorem a tots els nostres clients de les qüestions mediambientals relatives a la seva activitat., proposant una gestió més eficaç, professional i econòmica, cumplint sempre totes les disposicions legals i normatives vigents.

Disposem d'un equip de professionals format per: assessors mediambientals, assessors de qualitat, advocats i enginyers, que l'informaran amb eficàcia i rapidesa. 

 

Endavant
Endarrere

Nom titol

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

 

© TRANSPAL     Pol?gono industrial La Pedrosa, s/n     08783 Masquefa (Barcelona)     Telf. 93 772 72 14     Fax. 93 772 66 99
Poítica de privacitat            

Disseny i desenvolupament: aTotArreu.com